Romantická výzdoba a dobré šampaňské je klasika, která se neomrzí. Vaše valentýnská večeře se však letos může posunout mnohem dál. Pokud na ni vyrazíte do Buddha-Bar Restaurant v Praze, zahraje vám k pojídání kulinářských specialit harfistka.
Zážitek pro všechny smysly
Ať už si budete pochutnávat na oblíbeném Buddha-Bar kuřecím salátu nebo černé tresce marinované v miso-yuzu omáčce, vězte, že si z této restaurace neodnesete pouze gastronomický zážitek. Buddha-Bar totiž kromě vytříbené panasijské kuchyně nabízí i zážitky hudební. Zatímco ve všední dny zde v prostředí inspirovaném celým světem potkáte life dj, na svátek svatého Valentýna vás zde bude čekat navíc harfistka. Tato fúze vytvoří neopakovatelnou atmosféru, která zaručeně uchvátí všechny vaše smysly.
Buddha-Bar: když se gastronomie dělá jinak
V restauraci si můžete užít špičkovou panasijskou a pacific rim fúzní kuchyni. V Buddha Baru Prague se však rádi dívají na věci jinak, a proto zde najdete také speciality sushi, upravované jak tradiční cestou, tak i dle vlastních jedinečných receptur. U všech pokrmů jsou používány ty nejlepší dostupné suroviny vybírané s velkou pečlivostí. Samozřejmostí je doporučení toho nejlepšího vína someliérem. Po skvělém zážitku v restauraci je pro vás připraven bar pod vedením šéf barmana Pavola Kulicha. Tady vás čeká další zážitek v podobě perfektně připravených koktejlů servírovaných v jedinečném kreativním stylu v atmosféře, kterou najdete pouze v Buddha-Baru.
Foto: Buddha-Bar